Kakaóparti VI. állomása - Péter és a farkas

Naptár
Gyömrő események
Dátum
2023. 06 04. 16:00 - 17:00
Helyszín
Hankó István Művészeti Központ

Leírás

Kakaóparti 6. állomása a Hankó István Művészeti Központban!
 
A Pro Musica Fúvósötös interaktív előadása a különféle hangszerek bemutatásával kezdődik, így a gyerekek már a legelejétől fogva részesei a műsornak. Miután megismerkedtek a hangszerekkel, kezdődhet a mese...
 
Péter és barátai, a kacsa, a kismadár és a macska izgalmas és tanulságos kalandokat élnek át, mire sikerül túljárniuk a gonoszt megtestesítő farkas eszén.
Egy hajnalon Péter elcsatangol, hogy kismadár barátja társaságában élvezze a zöldellő rétet. Rövidesen megérkezik egy kiskacsa is a nyitva felejtett kertkapun át, mert meg akar fürdeni a tóban. Miután felébred a nagypapa visszaparancsolja unokáját, félve attól, hogy bármikor odatévedhet a farkas. Péter azonban nem fél tőle és nem sokkal később meg is jelenik az erdőszélen a farkas, aki bekapja a kiskacsát. Megcélozza a fa ágain megbúvó macskát és a kismadarat is. Péter a kulcsra zárt kaput megkerülve visszalopakodik egy faágon át. Megkéri a kismadarat, hogy terelje el a farkas figyelmét, míg ő egy lasszóval foglyul ejti azt. A felbukkanó vadászoknak már nincs is semmi dolguk. A farkast az állatkertbe terelik.
 
2023. 06. 04. vasárnap, 16.00 (15.30-tól kakaóval és kaláccsal várjuk a gyereket!)
 
Jegyár: 2.500 Ft
Jegyek kaphatók a helyszínen és a jegy.hu oldalon az alábbi LINKen!
 
Bögréjét és pecsétgyűjtőjét senki ne felejtse otthon!
 

Helyszín

Hankó István Művészeti Központ

Utca
Fő tér 1/B
Város
2230 Gyömrő
Megye
Pest megye
Ország
Hungary