Évtizedes hagyomány, hogy karácsony előtt a város- és hivatalvezetés megköszöni mindazok egész éves munkáját, akik ugyan szervezetileg nem az önkormányzathoz tartoznak, de a hivatásukat itt végzik, a gyömrőiek szolgálatában állnak.

Ma délelőtt Gyenes Levente polgármester, Török Réka és Tóth János alpolgármesterek, valamint dr. Herczku Dóra aljegyző asszony fogadta a Gyömrői Mentőállomás vezetőjét valamint több dolgozóját, a rendőrőrs parancsnokát és a városban szolgálatot teljesítő állományt, valamint az önkéntes tűzoltók és polgárőrök vezetőit.

Polgármester úr megköszönte mindannyiuk egész éves áldozatos munkáját, amit a városért, az itt élőkért végeztek, egyúttal sok erőt és kitartást kívánt a következő évre. Gyenes Levente kiemelte, hogy ma köszöntött szervezetek munkatársainak munkája elengedhetetlen városunk mindennapjaiban, helytállásuk és áldozatvállalásuk pedig kiemelkedő. 

Szintén ma koccintottak az önkormányzati fenntartású intézmények vezetőivel, akiknek ugyancsak megköszönték munkájukat. Polgármester úr kérte a ma megjelent vezetőket és dolgozókat, hogy az állományuk minden tagjának tolmácsolják városunk köszönetét.  

Ezúton is köszönjük a munkájukat, békés karácsonyt és sikerekben gazdag új évet kívánunk mindenkinek!