Az elmúlt időszakban megszaporodó lakossági panaszok okán Gyenes Levente polgármester egyeztetést kezdeményezett a hulladékszállításért felelős DTKH Kft. vezetőivel a problémák megoldása érdekében.

Hétfőn délután a hivatalban zajlott le egy előremutató megbeszélés, melyen részt vett Ravasz István úr, a DTKH termelési igazgatója is.

A városvezető tájékoztatta a problémákról a cégvezetést, megmutatva a beérkező lakossági panaszokat. Gyenes Levente arra kérte a DTK képviselőit, haladéktalanul vizsgálják ki a lakosok bejelentéseit, és javítsák a szolgáltatás színvonalát.

Ebben teljes mértékben partner volt a cég termelési vezetője, aki elmondta: a Gyömrőn feladatot ellátó alvállalkozó esetében részletes vizsgálatot fognak tartani a panaszok értékelése után. Hozzátette: az a céljuk, hogy a lakosok elégedettek legyenek a szolgáltatással.

Jelentős előrelépés lehet, hogy a jövőben önkormányzatunk nem az arra rendszeresített ügyfélszolgálattal, hanem közvetlenül a termelési vezetővel áll majd kapcsolatban azért, hogy az esetleges gondokról azonnal értesüljön, és a megfelelő lépéseket megtehesse.

Polgármester úr a megbeszélést követően elmondta, a városvezetés számára a legfontosabb, hogy az a szolgáltatás amiért a lakosok fizetnek, normálisan el legyen végezve. erre most megfelelő garanciákat kapott, mivel úgy látja, a területet nemrég átvevő cégvezető eltökélt a rendszer jobbításában.

A felek megállapodtak, hogy az eddigi felmerült panaszokat a cég megvizsgálja, a szükséges lépéseket megteszik, és amennyiben további lakossági gondok merülnek fel, azokat a hivatal azonnal továbbítja a termelési vezető felé.