Signal TV – Gyömrő és térsége televíziója

stúdió: 2230 Gyömrő, Táncsics Mihály út 43.
Telefon: +36 29 333 201
web: www.signaltv.hu
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Üzemeltető: Teleház Egyesület Gyömrő
Elnök: Tóth Péter
Alelnök, Főszerkesztő: Hauser Antal

A televízió minden nap 0-24-ig sugározza műsorát a UPC, a T-Home, valamint a Digi kábelhálózatán. A műsorstruktúrában megtalálhatók állandó helyi közélettel foglalkozó műsorok, politikai műsorok, kulturális adások és gazdasági műsorok, valamint sportközvetítések is. Ezeken felül színes összeállítások helyi rendezvényekről, oktatási intézmények műsoraiból.

Csatornánk a DIGI hálózatán az alábbi településeken fogható: Vecsés, Ecser, Maglód, Gyömrő, Pécel, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepestarcsa, Csömör, Mogyoród, Üllő, Gyál, Péteri.

A műsorok kezdési időpontja a http://www.signaltv.hu oldalon megtalálható, valamint a televízió-műsor során a képújságban.

Gyömrő – Közéleti és Információs magazin

Az önkormányzat havonta megjelenő tájékoztató magazinja.

Kiadó: SK Marketing Kft.
Főszerkesztő: Hauser Antal
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hirdetésfelvétel: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Az ingyenes színes újságot minden hónap elején a postaládákban találhatják meg a lakosok. A lapban olvasható minden aktuális fontos információ, beszámoló, programajánló. Az önkormányzati hírek mellett az oktatási intézmények írásai, kulturális cikkek és gyerekeknek szóló tartalmak is helyet kapnak a magazinban.

Az újság a megjelenést követően elektronikus formában (pdf) letölthető.