GyömrőSzínház Alapítvány
Elnök: Takács Gábor
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Honlap: www.gyomroszinhaz.hu
Facebook: www.facebook.com/gyomroszinhaz
Műsorszervezés: Krakomperger Csilla
Telefon: +36 30 310 5741

A GyömrőSzínház társulata 2007. április 10-én alakult. A csapat célja egy olyan amatőr színház létrehozása volt, amely lehetőséget nyújt a kikapcsolódásra a gyömrői nézők számára, s tenni mindezt olyan művészi szinten, ami közelít a profi színészet nívója felé. Remélve a társulat hosszú távú fennmaradását, felvették a GyömrőSzínház nevet. Számos nagysikerű premiert tudhat maga mögött a város egyik legnagyobb kulturális közössége. Nevükhöz fűződik többek között a Mágnás Miska, a Padlás és az Óz, a nagy varázsló bemutatása is. Az évek során több ezer érdeklődőt köszönthettek már nézőik között.

A színészek a próbák és az előadások mellett a város kiemelt rendezvényein is tevékeny szerepet vállalnak. Nemzeti ünnepek, Költészet Napja, Gyermeknap, Romantika Ünnep Gyömrőn, Tó Szépe szépségverseny, és még számos kulturális esemény közreműködői a társulat tagjai.

Az amatőr színház sikereit legnagyobb részben közönségének köszönheti: a nézők jelenléte, támogatása, szeretete, bizalma a színház iránt megerősíti őket, valamint újabb és újabb színdarabok bemutatására sarkallja őket. Mindezeknek köszönhetően a GyömrőSzínház örömmel vállalja fel ezt a csodálatos kulturális tevékenységet szeretett városunk érdekében.