Teleki László Gimnázium

Cím: 2230 Gyömrő, Szent István út 69-71.
Telefonszám: +36 29 330 015
Faxszám: +36 29 330 055
E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Honlap címe: www.telgisz.hu
OM azonosító: 032583
Igazgató: Nagy Annamária
Igazgatóhelyettes: Kocsis-Kis Anikó
Ügyfélfogadási idő: Hétfő: 10:00-15:00, telefonos egyeztetés alapján más időpontban is
Fenntartó: Széki Teleki László Alapítvány
Kuratóriumi elnök: Spaitsné Rónaszéki Mária

Az intézmény bemutatása:

A Teleki László Gimnázium és Informatikai Szakközépiskolát 1995-ben alapította a Széki Teleki László Közalapítvány. Iskolánk neve több alkalommal változott a törvényi rendelkezések hatására. 2020. szeptember 1-től iskolánk neve is egyértelműen kifejezi képzési struktúránkat: 4 évfolyamos gimnáziumi képzést kínálunk.

Az általános 4-évfolyamos gimnáziumi képzés mellett emelt óraszámú angol, emelt óraszámú informatika és sportolói osztályokat is indítunk igény és lehetőség szerint. Iskolánkban előzetes felmérés után, lehetőségeinkhez mérten indítunk fakultációkat/ emelt szintű érettségi felkészítőket, melyekből különleges, más iskolákban kevésbé elérhető a Belügyi rendészeti ismeretek tantárgy is.

Általánosságban elmondható, hogy tantestületünk jó kapcsolatot ápol a szülőkkel, tanulókkal, fenntartóval. Bármikor rendelkezésre állunk. A fogadóórákon és szülői értekezleteken túl, szinte bármikor megkereshetnek minket telefonon, személyesen és a digitális lehetőségeket igénybe véve. A tantestület kíváncsi az intézményvezetők, a fenntartó, a kuratóriumi tagok, az általános iskolák, a szülők és a diákok visszajelzéseire. Mind a szülői, tanulói, mind munkatársi vélemények alapján iskolánk gyermekcentrikus, befogadó, a változ(tat)ások során a tanulók érdekeit szem előtt tartó gimnázium.