Címe: 2230 Gyömrő, Tompa u. 21.
Telefonszám: +36 29 330 090
E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Mobiltelefonszám: +36 30 477 5695
Intézményvezető: Gemeter Erika
Szakmai vezető: 
Nyitva tartás: Hétfő-péntek 6:00-17:30

A beiratkozással kapcsolatos kérdések, tájékoztatás a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Felvételhez szükséges:

  • Mindkét szülő Munkáltatói igazolása
  • Lakcímkártya
  • TAJ szám
  • Születési Anyakönyvi Kivonat

 

Az intézmény bemutatása:

A bölcsőde a város szívében fekszik, nyugodt, csendes helyen, jól megközelíthető tömegközlekedéssel, autóval és gyalog. Intézményünk a városban élő, kisgyermekes családok részére nyújt segítséget, 96 férőhellyel, 8 csoportban látjuk el a dolgozó szülők gyermekeinek napközbeni gondozását-nevelését.

A bölcsődei nevelés-gondozás országos alapprogramja alapján alakítottuk szemléletünket, aminek célja, hogy keretet adjon szakmai munkánknak.

A bölcsődei nevelés középpontjában a kisgyermekek és közvetett módon a kisgyermeket nevelő családok állnak. Az intézményben tornaszoba is színesíti mindennapjainkat, ahol változatos mozgásformák kipróbálására nyílik lehetőség. Játékos formában, mozgással kísért mondókákkal, dalokkal észrevétlenül segítik szakképzett kisgyermeknevelőink a gyerekek sokoldalú fejlődését, törekedve arra, hogy minél több fejlődési területet egyidejűleg motiváljunk.

Saját főzőkonyhánkban biztosítjuk a napi négyszeri étkezést, az aktuális táplálkozás egészségügyi ajánlás alapján, élelmezésvezető által összeállított étlappal.

Járványügyi helyzetre való tekintettel kérjük, hogy telefonon, vagy e-mailen keressenek fel minket kérdéseikkel.