Gyömrő Története Fontos Telefonszámok Elektronikus Ügyintézés Pályázatok Tófürdő
Ajánlott oldalaink:
Egyéb ajánlott oldalak:
KEHOP-2.2.2-15-2017-00129
Itt vagy: www.gyomro.hu » Hírek » Tóth János alpolgármester gyakorolja a polgármesteri jogköröket

Tóth János alpolgármester gyakorolja a polgármesteri jogköröket

Ezúton tájékoztatjuk tisztelt lakosainkat, hogy Gyenes Levente polgármester akadályoztatása idején Tóth János alpolgármester gyakorolja a polgármesteri jogköröket. Munkáját természetesen segíti Török Réka alpolgármester asszony.

A hivatal és az önkormányzat működése folyamatos, a megkezdett munkák, beruházások zavartalanul folytatódnak. Köszönhetően a polgármester és alpolgármesterek szoros munkakapcsolatának, a függőben lévő ügyeket az alpolgármesterek zökkenőmentesen átveszik.

Tekintve, hogy sok esetben eddig is az alpolgármesterek képviselték az önkormányzatot különböző egyeztetéseken, tárgyalásokon, érdemi változások nem történnek.

A több helyen felvetett kérdésekre reagálva szeretnénk tájékoztatást adni arról is, hogy időközi polgármester választás kiírása nem szükséges. Erre csak abban az esetben kerülhet sor, ha jogerős bírósági ítélet marasztalja el a mindenkori városvezetőt.

Ismételten hangsúlyozzuk: az önkormányzatunkat, annak gazdasági tevékenységét, működését nem érinti az ügy, azt a hatóságok sem vizsgálják. 

 

Gyömrő Város Önkormányzata

Bori Donatella, 2022-09-19 07:55:14

« előző következő »