Gyömrő Története Fontos Telefonszámok Elektronikus Ügyintézés Pályázatok Tófürdő
Ajánlott oldalaink:
Egyéb ajánlott oldalak:
Itt vagy: www.gyomro.hu » Hírek » Átfogó patkányirtás Gyömrőn

Átfogó patkányirtás Gyömrőn

ÁTFOGÓ RÁGCSÁLÓIRTÁS GYÖMRŐN

Értesítem a Tisztelt Lakosságot, hogy az előzetesen felmért előfordulás, valamint az Irtójóirtás Kft. helyszíni szemléje alapján megtervezett, átfogó patkányirtás a jövő héten hétfőn és kedden, azaz 06. 22-23-án történik városunkban.

A patkányirtás menete:

AZ IRTÁS VÁROSUNK 300 PONTJÁN

a közterületek és az ingatlan tulajdonosok bevonásával történik, ezért kérem a Lakosságot, amennyiben jelentették az önkormányzat felé, hogy a lakcímükön patkány feltűnését tapasztalták, a következő dátumon szíveskedjenek otthon tartózkodni, hogy a Kft. munkatársai a dobozcsapdát át tudják adni. (Abban az esetben, ha nem tudnak otthon maradni, a szomszéd is átveheti a csapdát.)

A rágcsálóirtást június 22-én a Táncsics M. úton és a csatolt térképen attól balra eső területeken, 23-án pedig a Táncsics M. úttól (a térképen) jobbra lévő utcákban végzik a Kft. szakemberei.

A patkányirtás eszköze:

A patkánymentesítést a szakemberek egy modern, kifejezetten patkányirtásra kifejlesztett, speciális dobozcsapdák kihelyezésével végzik.
Ehhez nem férnek hozzá más állatok - kutya, macska, stb, így a patkányirtás során nem fordulhat elő, hogy véletlenül a házi kedvenc kóstol bele a méregbe. A kártevő a dobozból a mérget nem tudja elhurcolni, így nem szórja azt szét a dobozon kívüli területeken.

A jövő heti alkalommal kihelyezett dobozokat az irtást végző szakemberek 2 hét elteltével visszaellenőrzik, ha szükséges, újratöltik a mérget. A dobozok speciális kulccsal nyithatóak, melyet a lakosság részére nem adnak át.

Az önkormányzat az eddig lejelentett észleléseken, azok önkormányzati költségen elvégzett irtásán kívül, további 100 db dobozcsapdát biztosít a lakosság részére 5000 Ft/db áron.

A KÖVETKEZŐ KÉT HÉTBEN FOKOZOTT FIGYELMET KÉRÜNK MINDENKITŐL! 

Teszárik-Böjti Zsuzsa, 2020-06-18 11:07:22

« előző következő »