Gyömrő Története Fontos Telefonszámok Elektronikus Ügyintézés Pályázatok Tófürdő
Ajánlott oldalaink:
Egyéb ajánlott oldalak:
Itt vagy: www.gyomro.hu » Hírek » POLGÁRMESTERI DÖNTÉS: HÉTFŐTŐL BEZÁRNAK AZ ÓVODÁK ÉS A BÖLCSŐDE

POLGÁRMESTERI DÖNTÉS: HÉTFŐTŐL BEZÁRNAK AZ ÓVODÁK ÉS A BÖLCSŐDE

Péntek este jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök, hogy az új koronavírus terjedésének lassítása érdekében hétfőtől új tanrend lép életbe, melynek részeként a diákok nem mehetnek be az iskolákba, az oktatás digitális formában folytatódik a következő hónapokban.

A kormánydöntést követően Gyenes Levente polgármester, aki egyben a város polgári védelmi vezetője értékelte a helyzetet, és a kormányzati szándékkal összhangban úgy döntött, hogy március 16-án hétfő reggeltől határozatlan ideig bezárnak a gyömrői óvodák valamint a városi bölcsőde.


Önkormányzatunk elsődleges célja, hogy városunkban is lassítsa a járvány esetleges terjedését, megvédve a súlyos betegségnek leginkább kiszolgáltatott lakosokat. Mindezt úgy kívánjuk megtenni, hogy a fokozatosság és arányosság elvét kövessük, figyelembe véve a kormányzati intézkedéseket.


Szombaton reggel megkezdődnek az egyeztetések az intézményvezetőkkel a szükséges teendőkről. Kérjük lakosaink megértését és együttműködését, hiszen közös érdekünk egy esetleges súlyos járvány megelőzése!
A további döntésekről folyamatosan beszámolunk online felületeinken.
  

Hauser Antal, 2020-03-13 22:43:05

« előző következő »