Gyömrő Története Fontos Telefonszámok Elektronikus Ügyintézés Pályázatok Tófürdő
Ajánlott oldalaink:
Egyéb ajánlott oldalak:
Itt vagy: www.gyomro.hu » Hírek » Jelentős újítások a helyi buszközlekedésben

Jelentős újítások a helyi buszközlekedésben

JELENTŐS ÚJÍTÁSOK A HELYI BUSZKÖZLEKEDÉSBEN

Az utazóközönség kérésére teljesen megújul városunk buszközlekedése. A megnövekedett lakosságszámhoz és a lakosság igényeihez alkalmazkodva a következő változások kerülnek bevezetésre 2019 szeptember 1-től:

KÉT PÁRHUZAMOS BUSZJÁRAT

Az eddigi egy járat helyett mostantól két párhuzamos járat fog közlekedni a városban. Ezzel megduplázódik a járatok, férőhelyek száma. Hozzávetőleg a felére rövidül a járatindulások közötti idő, és rugalmasabban tud igazodni a busz a vasúti menetrendhez, illetve nagyobb lehetőség lesz megvárni a vonatot késés esetén.

ÚJ MENETREND ÉS JÁRATÚTVONAL

A lakosság igényeinek szem előtt tartásával új menetrend és járatútvonal került kidolgozásra. Ezek tesztelésére két hónap próbaidő lesz, és ha szükséges, novembertől módosításokat eszközölünk rajta.

ÁTLÁTHATÓ MENETRENDEK

Mostantól minden megállóban lesz a megállóra vonatkozó, logikus menetrend és járatútvonal a város térképével. A menetrendeken lesz egy QR kód, ami a város internetes oldalán lévő, részletes menetrendre irányítja majd a látogatót.

INGYENES WIFI, TELEFONOS BUSZ NYOMKÖVETÉS

Ezen túl többletszolgáltatások teszik élvezetesebbé a buszos utazást. A gyors böngészést lehetővé tévő, megfelelő sávszélességű FREE WIFI fog utasaink rendelkezésre állni.

Az ingyenes wifi mellett újdonság, hogy telefonos alkalmazással követhető lesz, éppen merre jár a busz. A járműkövetéshez szükséges alkalmazás letöltéséhez a hamarosan megjelenő Gyömrő Magazinban találnak QR kódot.
 

Tóth Ádám, 2019-08-30 13:31:29

« előző következő »