Gyömrő Története Fontos Telefonszámok Elektronikus Ügyintézés Pályázatok Tófürdő
Ajánlott oldalaink:
Egyéb ajánlott oldalak:
Itt vagy: www.gyomro.hu » Hírek » Felhívás

Felhívás

Felhívjuk a gyömrői lakosok, ingatlantulajdonosok és vállalkozások figyelmét, hogy Gyömrő Város Településrendezési Eszközeinek felülvizsgálatához kapcsolódva összeállításra került a település teljes közigazgatási területére kiterjedő Környezeti Vizsgálat és Értékelés.

A terv célja: A település területén megindult fejlődési folyamatok területigényének és az ehhez kapcsolódó építés feltételeinek biztosítása, elsősorban lakó- és üdülőterületi, valamint turisztikai és idegenforgalmi adottságok jobb kihasználása, illetve megteremtése. A helyi védelmi és fejlesztési elképzelések összehangolásához és megvalósításához szükséges a megfelelő településrendezési eszközök biztosítása.
A terv célja a magasabbrendű jogszabályok által biztosított keretek közötti településszerkezeti, területfelhasználási és építésszabályozási feltételek meghatározása, figyelemmel a környezeti- táji- természeti szempontok érvényesítésére, a problémák elhárítására és az értékek védelmére.
A terv elkészítésének jogi alapja – az érvényben lévő jogszabályok mellett - az Önkormányzat 2014. szeptemberben hozott Kt. határozata (másolata a tervdokumentációhoz csatolva).

A terv szempontjából releváns és rendelkezésre álló információkat a dokumentáció tartalmazza.
A tervdokumentáció az Önkormányzat honlapján, az alábbi linkre kattintva tekinthető meg.
A tervvel kapcsolatosan észrevételeiket írásban 2018. június 15-ig tehetik meg, amelyet vagy postai úton küldjenek meg a Gyömrői Polgármesteri Hivatal (2230 Gyömrő, Fő tér 1.) címre, vagy e-mailben a pmhiv@gyomro.hu elektronikus levélcímre.

                                                                                                                                                                dr. Mezey Attila
                                                                                                                                                                   polgármester

Tájékoztatók:

Gyömrő Város Településrendezési Eszközeinek Környezeti Vizsgálata

Jegyzőkönyvi Kivonat

 

Pócz Nagy László, 2018-05-15 14:50:07

« előző következő »