Gyömrő Története Fontos Telefonszámok Elektronikus Ügyintézés Pályázatok Tófürdő
Ajánlott oldalaink:
Egyéb ajánlott oldalak:
Itt vagy: www.gyomro.hu » Hírek » 10 millió forintból újulhat meg a focisták klubháza

10 millió forintból újulhat meg a focisták klubháza

A TAO-program keretében a Magyar Labdarúgó Szövetség közbenjárásával egy 10 millió forintos pályázat keretében megújulhat a gyömrői focipálya melletti klubépület - erről számolt Gyenes Levente polgármester hivatalos Facebook oldalán.

Néhány héttel ezelőtt polgármesterünk személyesen járt a szövetségben, ahol Vági Márton főtitkárral folytatott tárgyalásokat. Ennek eredménye lett az a pályázat, melyet benyújtottunk az MLSZ-nek.  Polgármesterünk elmondta: nem csupán az önerő biztosítását vállalja az önkormányzat, hanem aktív segítséget nyújtott a pályázat megírásában, majd a későbbi pénzügyi elszámolásban is. 

Amennyiben a pályázat pozitív elbírálásban részesül, a várható összegből az épület szigetelése, a nyílászárók cseréje, valamint a vizesblokkok felújítása valósulhat meg. 

Vági Márton és Gyenes Levente a megbeszélésükön egy komolyabb, teljesen új sportkomplexum megépítését támogató pályázatról is egyeztetett. Ez a több mint 100 millió forintos nagyságrendű pályázat 3-4 éven belül lehet reális. Polgármesterünk biztosította az MLSZ főtitkárát, hogy támogatják a focistákat a törekvéseikben, és egy nagyobb volumenű pályázatban is partnerek lennénk.

 

A klubház felújítását célzó pályázati anyag tehát elkészült, bízunk benne hogy minél hamarabb pozitív elbírálásban részesül!

 

Gyenes Levente polgármester elmondta, kiemelten fontos a sportpálya és a körülötte lévő kiszolgáló egységek rendbetétele, mivel azokat több mint 200 gyömrői fiatal veszi igénybe rendszeresen. Hozzátette: az önkormányzat saját forrásból biztosított pénzt a teniszpálya felújítására, de szükséges a klubház felújítása. Éppen ezért bízik benne, hogy a főtitkárral folytatott tárgyalások elősegítik a pályázati sikereket. 

Hauser Antal, 2014-02-13 15:29:09

« előző következő »