Gyömrő Története Fontos Telefonszámok Elektronikus Ügyintézés Pályázatok Tófürdő
Ajánlott oldalaink:
Egyéb ajánlott oldalak:
Itt vagy: www.gyomro.hu » Hírek » Megdőlhet a jegyeladási rekord a Tófürdőn

Megdőlhet a jegyeladási rekord a Tófürdőn

Június 14-e óta tart a főszezon a Tófürdőn. Július 8-ig, vagyis alig három hét alatt 33.350 darab jegyet értékesítettek a pénztárakban. Átlagosan tehát több mint tízezren látogatnak le a tóra hetente, ami nagyon magas számnak tekinthető!

 

Az idei eredményekről Agócs Zoltánt, a Tófürdőt működtető Városüzemeltető és Településfejlesztő Kft. igazgatóját kérdeztük.

 

Gondolom az elmúlt másfél hét kánikulai időjárása nagyban hozzájárult a 33.350 darab eladott jegyhez.

Kétség kívül a meleg időjárásnak is köszönhető, hogy ekkora tömeg látogatja a Tófürdőt. Gyakorlatilag az iskola időszak vége óta tart a nagyüzem, az elmúlt másfél hét pedig igazi dömpinget hozott. A meleg mellett viszont meg kell említeni, hogy erre a szezonra körbekerítettük a fürdőt, így gyakorlatilag nem lehet jegy nélkül belógni. Ez is oka a megemelkedett jegyeladásnak.

 

Megdőlhet a jegyeladási rekord?

Jó esély van rá! Az eddigi csúcsot a tavaly értékesített 44.000 jeggyel tartjuk, de ha az időjárás kegyes lesz hozzánk, akkor ezt biztosan túl tudjuk szárnyalni. Szép lenne minden héten eladni 10.000 jegyet, de azért ez nem reális. Ettől függetlenül minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy minél több pihenni vágyót vonzzunk a Tóra.

 

Például?

Egyrészt nem emeltünk árakat. Azt gondolom, hogy egy 800 forintos felnőtt jegy nagyon olcsónak mondható. Ráadásul 15 óra után 500 forintos kedvezményes jegy váltható, így sokan munka után is le tudnak menni. A büfék és kiszolgáló egységek kínálata sokrétű, mindenki megtalálhatja a neki leginkább tetszőt. Illetve sokakat vonz a lake board, ami továbbra is újdonságnak mondható.

 

A jegyeladás mellett bevételi rekord is lehet a 2012-es évben?

Ebben a tekinetben még csak jósolni sem merek. Úgy látjuk, hogy idén kissé átlalakultak a fürdőzési szokások: nagyon sokan a délutáni kedvezményes jegyet veszik igénybe. Így összességében hiába lenne jegyeladási rekord, a bevétel nem feltétlenül nőne. De erről pontosat csak a szezonzárás után tudok mondani.

 

Ekkora tömegnél gondolom nagyon kell ügyelni a fürdőzők biztonságára is.

Ha csak egyetlen vendég van, rá is vigyázni kell, de persze amikor ezres nagyságrendben vannak a strandon, akkor még nagyobb a felelősség.  Úszómester és biztonsági személyzet, rendőrök valamint szakképzett elsősegélynyújtók is teljesítenek szolgálatot a Tófürdőn. Ettől függetlenül a fürdőzőknek is vigyázniuk kell magukra és egymásra.  

 

Hauser Antal, 2012-07-09 12:25:07

« előző következő »